Slide

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak bel/whatsapp 06-450 56612.

  Beauty Salon

  Nagel tips voor Pasen…

  Het paasweekeinde staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze nagels in de feeststemming te brengen! Of je nu een uitgebreide paaslunch hebt gepland met vrienden en familie of gewoon wilt genieten van een ontspannen weekend thuis, het is altijd leuk om je nagels te versieren met een feestelijk tintje. In deze blog delen we enkele handige tips voor het versieren van je nagels tijdens het paasweekeinde.

  Voordat we beginnen, willen we wel even vermelden dat Cindy Beauty & Tea Bar tijdens het paasweekeinde gesloten zal zijn. We raden aan om voor het paasweekeinde nog een afspraak te maken. Vrijdag 7 april zijn we gewoon geopend, Zaterdag 8 April en tweede Paasdag maandag 10 April zijn we gesloten.

  Hieronder nog enkele Paastips:

  Tip 1: Kies een thema
  Een thema kan helpen bij het kiezen van kleuren en ontwerpen voor je nagels. Voor het paasweekeinde zijn pastelkleuren en eivormige ontwerpen altijd een goede keuze. Of het een gellak behandeling is, of je voor Acrylnagels gaat. Bij ons heb je voldoende keus voor een fleurige en leuke lente kleur!

  Tip 2: Ga voor glitter Glitternagellak is perfect voor feestelijke gelegenheden. Kies een kleur die past bij je thema en voeg wat glitter toe voor extra bling.

  Tip 3: Combineer kleuren en patronen Wees niet bang om verschillende kleuren en patronen te combineren. Het is de perfecte manier om unieke nagelontwerpen te creëren.

  Tip 4: Geniet van een Spa Pedicure en laat je nog even lekker verwennen voordat voor het drukke Paasweekeinde.

  Tip 5: Geen zin een nieuwe nagel behandeling voor het Paasweekeinde? Geen probleem, laat je verrassen door een heerlijke Paas Bubble Tea. Heb je de Yoghurt Passievrucht al eens geprobeerd?

  Yoghurt Passievrucht
  Bubble tea Yoghurt Passievrucht

  We hopen dat deze tips je hebben geholpen om je nagels te versieren voor het paasweekeinde. Vergeet niet om te ontspannen en te genieten van de feestdagen!

  Share