Slide

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak bel/whatsapp 06-450 56612.

  Beauty Salon

  Hoe kun je beschadigde nagels repareren

  Je nagels zijn een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en het is dan ook begrijpelijk dat je ze graag mooi en gezond wilt houden. Maar soms kunnen je nagels beschadigd raken door bijvoorbeeld nagelbijten, te hardhandig vijlen of het gebruik van agressieve producten. Gelukkig zijn er manieren om beschadigde nagels te repareren en weer gezond te maken. In deze blog delen we enkele tips om beschadigde nagels te repareren.

  1. Gebruik nagelriemolie: Nagelriemolie is een wondermiddel voor je nagels en nagelriemen. Breng het regelmatig aan op je nagels en nagelriemen om ze te hydrateren en te voeden. Hierdoor worden je nagels sterker en minder kwetsbaar voor beschadiging.
  2. Verzorg je nagels van binnenuit: Een gezonde voeding is belangrijk voor gezonde nagels. Zorg ervoor dat je voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt die bijdragen aan sterke nagels, zoals vitamine B en D.
  3. Bescherm je nagels: Bescherm je nagels tegen schadelijke invloeden, zoals agressieve schoonmaakmiddelen en andere chemische producten. Draag handschoenen tijdens het schoonmaken en vermijd het gebruik van nagellakremover met aceton.
  4. Gebruik een versterkende basecoat: Een versterkende basecoat kan helpen om beschadigde nagels te herstellen. Kies een basecoat die is verrijkt met keratine of calcium om je nagels te versterken.
  5. Laat je nagels rusten: Geef je nagels af en toe rust door een nagellakvrije periode in te lassen. Hierdoor kunnen je nagels herstellen en sterker worden.
  6. Knip beschadigde delen weg: Als je nagels ernstig beschadigd zijn, kan het nodig zijn om de beschadigde delen weg te knippen. Hierdoor voorkom je dat de beschadiging verder doorgroeit en kun je beginnen met het herstellen van je nagels.
  7. Bezoek een nagelspecialist: Als je nagels ernstig beschadigd zijn of als je niet zeker weet hoe je ze moet repareren, is het raadzaam om een nagelspecialist te raadplegen. Een nagelspecialist kan je advies geven over de beste manier om je nagels te herstellen en kan je helpen bij het kiezen van de juiste producten om je nagels gezond te houden.


  Kortom, er zijn veel manieren om beschadigde nagels te repareren. Door je nagels goed te verzorgen, te beschermen en te versterken, kun je ervoor zorgen dat ze gezond blijven en er mooi uitzien. Als je twijfelt over de beste manier om je nagels te verzorgen of te repareren, aarzel dan niet om een nagelspecialist te raadplegen voor advies.

  Share