Slide

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak bel/whatsapp 06-450 56612.

  Bubble Tea

  De Beste Bubble Tea van Almere-Poort

  Cindy Beauty & Tea Bar in Almere is niet alleen een plek om te ontspannen en jezelf te verwennen met beauty behandelingen, maar het is ook dé plek om de lekkerste en verste Bubble Tea van Almere te vinden. Hier zijn een aantal redenen waarom je zeker een keer langs moet komen om te genieten van de heerlijke Bubble Tea van Cindy Beauty & Tea Bar.

  Diverse Bubble Tea smaken bij Cindy Beauty & Tea Bar.
  Diverse Bubble Tea smaken bij Cindy Beauty & Tea Bar.

  Vers bereid

  Bij Cindy Beauty & Tea Bar wordt de Bubble Tea altijd vers bereid. De tapioca parels worden dagelijks gekookt en de thee wordt altijd vers gezet. Dit zorgt voor een unieke smaakervaring en je proeft echt het verschil.

  Veel verschillende smaken

  Bij Cindy Beauty & Tea Bar vind je een breed scala aan smaken, zodat er voor iedereen wel iets lekkers te vinden is. Van de traditionele smaken zoals groene thee en jasmijn thee tot aan meer exotische smaken zoals lychee en passievrucht. Je kunt er ook voor kiezen om jouw Bubble Tea met melk te drinken voor een romige twist.

  Zelf samen te stellen

  Het leuke aan Bubble Tea is dat het volledig zelf samen te stellen is. Bij Cindy Beauty & Tea Bar kun je jouw Bubble Tea helemaal aanpassen aan jouw eigen smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra zoet, extra ijs of extra toppings zoals extra tapioca parels, jelly of fruit. Zo kun je elke keer weer een nieuwe smaaksensatie creëren.

  Gezond en verfrissend

  Bubble Tea is niet alleen lekker, het kan ook een gezond alternatief zijn voor frisdrank. De thee is rijk aan antioxidanten en de tapioca parels zorgen voor een vullend effect. Hierdoor is het een ideale drankje om jezelf op te frissen tijdens een warme dag of na een drukke dag.

  Bubble Tea Strawberry Milk Tea
  Bubble Tea Strawberry Milk Tea

  Conclusie

  Cindy Beauty & Tea Bar in Almere is dé plek om de lekkerste en verste Bubble Tea van Almere te vinden. Met de dagelijks vers bereide tapioca parels en thee, de brede selectie van smaken en customizable opties, en het gezonde en verfrissende karakter van Bubble Tea, zul je zeker een unieke smaaksensatie ervaren bij Cindy Beauty & Tea Bar. Kom langs en probeer het zelf!

  Share