Slide

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak bel/whatsapp 06-450 56612.

  Bubble Tea

  Waar komt Bubble Tea vandaan?

  Bubble tea, ook wel bekend als boba thee, is een trendy drankje dat de afgelopen jaren enorm populair is geworden. Het is een verfrissende, zoete en romige thee die wordt geserveerd met tapiocaballetjes of andere toevoegingen zoals fruit, gelei of pudding. Een van de beste plekken om van deze heerlijke drank te genieten is bij Cindy Beauty & Tea Bar.

  Cindy Beauty & Tea Bar is een stijlvolle en gezellige plek in het hart van de stad waar je kunt genieten van verschillende soorten bubble tea en andere lekkernijen. Als je binnenkomt in deze theewinkel, word je begroet met een heerlijke geur van vers gezette thee. Je ziet de verschillende kleuren tapioca en toppings die klaarstaan om te worden toegevoegd aan je bubble tea. Er zijn zoveel smaken om uit te kiezen dat je jezelf kunt trakteren op een andere smaak elke keer dat je Cindy Beauty & Tea Bar bezoekt.

  Een van de favoriete smaken bij Cindy Beauty & Tea Bar is de klassieke melkthee. Deze bubble tea heeft een romige smaak en wordt geserveerd met zachte en chewy tapiocaballetjes die elke slok nog lekkerder maken. De thee is gemaakt van hoogwaardige theebladeren die zorgvuldig zijn geselecteerd en vers gezet. Dit zorgt ervoor dat de smaak van de thee vol en rijk is. De melk en suiker worden toegevoegd om de thee nog lekkerder te maken.

  Maar naast de klassieke melkthee heeft Cindy Beauty & Tea Bar ook andere heerlijke smaken bubble tea om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor fruitige smaken zoals aardbei, mango of ananas. Deze smaken zijn perfect voor de warme zomerdagen en zorgen voor een verfrissende en zoete smaak in je mond. Er zijn ook veel keuzes voor de mensen die van hartige smaken houden, zoals matcha, chocolade, kokos, vanille en caramel.

  Maar waar komt bubble tea eigenlijk vandaan? Bubble tea is ontstaan in Taiwan in de jaren ’80 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde drankentrend. Het verhaal gaat dat een theeverkoper in Taiwan tapiocaballetjes toevoegde aan zijn thee om de dorst van zijn klanten beter te lessen. Het idee sloeg aan en al snel begonnen andere verkopers het drankje te serveren. In de jaren ’90 verspreidde de trend zich naar andere delen van Azië en uiteindelijk naar de rest van de wereld.

  Het is dus geen verrassing dat Cindy Beauty & Tea Bar een geweldige plek is om van de heerlijke smaken van bubble tea te genieten. Naast het feit dat het een trendy drankje is, is het ook nog eens lekker en verfrissend. Dus als je zin hebt in een heerlijk drankje dat anders is dan wat je gewend bent, ga dan naar Cindy Beauty & Tea Bar en probeer hun fantastische bubble tea!

  Share