Slide

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak bel/whatsapp 06-450 56612.

  Beauty Salon

  Hoe houd je acryl nagels mooi en hoe kun je ze weer verwijderen

  Acrylnagels zijn een populaire manier om je nagels er mooi en verzorgd uit te laten zien. Ze zijn duurzaam en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de vorm en lengte die je wilt. Maar het is ook belangrijk om te weten hoe je je acrylnagels mooi kunt houden en hoe je ze op de juiste manier kunt verwijderen om schade aan je natuurlijke nagels te voorkomen.

  Hoe je je acrylnagels mooi houdt:

  1. Hydrateren: Acrylnagels kunnen je natuurlijke nagels uitdrogen. Daarom is het belangrijk om je nagels en nagelriemen regelmatig te hydrateren met een nagelriemolie of lotion.
  2. Vermijd hitte: Vermijd langdurige blootstelling aan hitte, zoals heet water of de zon. Hitte kan ervoor zorgen dat de acrylnagels loslaten.
  3. Gebruik handschoenen: Draag handschoenen bij huishoudelijke taken, vooral bij het werken met schoonmaakmiddelen of andere chemische stoffen. Dit voorkomt beschadiging van de acrylnagels.
  4. Voorkom nagelbijten: Bijten op acrylnagels kan ze beschadigen en doen afbreken. Probeer dus te voorkomen dat je op je nagels bijt.
  5. Laat je nagels regelmatig bijwerken: Acrylnagels groeien met je natuurlijke nagel uit, waardoor de uitgroei zichtbaar wordt. Laat je nagels daarom regelmatig bijwerken om te voorkomen dat ze afbreken.


  Hoe je acrylnagels kunt verwijderen:

  Manicure and Make-up. Nail art. Beauty Woman With Colorful Nails
  1. Vijl de bovenste laag: Gebruik een grove vijl om de bovenste laag van de acrylnagel af te vijlen. Hierdoor wordt de toplaag zachter en kan het oplosmiddel gemakkelijker doordringen.
  2. Week de nagels: Week de acrylnagels gedurende 10-15 minuten in aceton. Dit zal de acrylnagels zacht maken en losmaken van de natuurlijke nagel.
  3. Verwijder de acrylnagels: Gebruik een bokkenpootje om de losse acrylnagels van je natuurlijke nagels te verwijderen. Als de nagels niet loslaten, week ze dan nog een paar minuten langer in aceton.
  4. Hydrateren: Aceton kan de nagels en nagelriemen uitdrogen. Breng daarom na het verwijderen van de acrylnagels nagelriemolie of lotion aan om je nagels en nagelriemen te hydrateren.

  Het is belangrijk om te onthouden dat het verwijderen van acrylnagels thuis niet altijd aan te raden is. Als je onzeker bent over het verwijderen van je acrylnagels, laat dit dan doen door een professionele nagelstylist. Zo voorkom je beschadiging van je natuurlijke nagels

  Share